ProGaming| Klávesnice| Profi myšky| Profi podložky| Slúchadlá| Herné konzoly| Playstation 2 hry| Playstation 3 hry| PSP hry| XBOX 360 hry| MP3 prehrávače| Pamäťovky| Mobily| Notebooky
War4u.sk |  FAQ  |  Hodnotenia  |  Hľadať  |  Pravidlá    |  Registrovať |  Prihlásenie 

[Lapaj.Net - warez forum bez registracie]

Predaj reklamy na tychto miestach. Kontakt: admin(zavinac)lapaj.net
Feromony

Práve je 19 Mar 2010 22:57

Obsah fóra » Download - Sťahuj » Hudba / Music » SK&CZ albumy

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Karel Gott: Download, rapidshare

Moderátor: Moderátor

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  Stránka 3 z 3
 [ Počet príspevkov: 57 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
  Predchádzajúca téma | Ďalšia téma 
Autor Správa
pupket
 Predmet príspevku: Re: Karel Gott
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:49 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Založený: 18 Okt 2009 07:35
Cash on hand:
3,745.50

________________________________________________________________________________________________________
Obrázok

Tentokrát natočil Karel Gott album klasických písní a operních árií s českou filharmonií pod taktovkou zesnulého Fr. Preislera. Přestože Karel Gott není žádný operní pěvec, jako jednomu z opravdu mála zpěváků "lehkého" popíku mu nečiní problémy interpretovat ani tento velmi náročný žánr a nezapře, že kdysi studoval operní zpěv a jeho techniku. I když ji nepoužívá a zpívá "normálně", tedy jen okraji hlasivek, tak jistě i takto lze tento žánr zpívat. O to více je toto album neobvyklé a tvoří jakýsi přechod od populární hudby ke klasické. Takových desek je málo a třeba zaujme i ty, kterým vážná hudba jinak nic neříká (i když na druhou stranu odradí možná i dost jeho příznivců, kteří na takově věci od Karla Gotta nejsou zvědaví...).

Belcanto

01. Bloudí měsíc po anténách
    02. Oj, Marie
    03. Amor ti vieta
    04. Vrať se do Sorrenta
    05. Kdo má rád
    06. S láskou jak s létem je ámen
    07. Donna non vidi mai
    08. V té jarní chvíli
    09. Podzimní koncert
    10. Dva staří blázni
    11. Recondita armonia
    10. Toužím
    12. Dej nám sen spánku
    13. M'Appari
    14. Catari, Catari (Core'ngrato)
    15. Jít dál

Kód:
http://rapidshare.com/files/193249447/pupket.g.b.rar

Kvalita 160kbps
Velikost 56 MB

Profil Odoslať e-mailovú správu  

pupket
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:49 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

________________________________________________________________________________________________________
Obrázok

S ročním spožděním vyšla anglická verze Country alba, natočeného v roce 1981. Jde o písně natočené na úplně stejném základu, jako české verze. Najdeme tu tedy v originále písně Crying od R. Orbisona, Take Me Home Country Roads, City Of New Orleans a další, včetně například verze českého hitu Ráno jedu dál (Whiskey On The Rocks). Viz komentář k českému vydání. U nás se v edici CD Komplet neplánuje reedice tohoto alba, avšak vyšlo v Německu u firmy Karussel na CD již v roce 1990.

Country Hits (Country Album)

01. Cryin'
    02. Della And The Dealer
    03. All The Gold In California
    04. Why Me, Lord
    05. One Hundred Singers
    06. Turn Turn Turn
    07. Take Me Home, Country Roads
    08. Together Again
    09. City Of New Orleans
    10. One Glass Of Sweet Red Wine
    11. Till I Make It On My Own
    12. Whisky On The Rocks

Kód:
http://rapidshare.com/files/193261124/pupket.g.country.ang.rar

Kvalita 160kbps

pupket
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:50 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Speciální dárek pro letošní Vánoce! Výběr celkem patnácti písniček ze zpěvákova katalogu u firmy GoJa zahrnuje opravdu nejvhodnější skladby pro ty nejkrásnější dny roku. Ideální hudba pro sváteční pohodu a slavnostní náladu celé vaší rodiny.
Jsou svátky - Best of Christmas
    01. Jsou svátky
    02. Zázrak vánoční
    03. S láskou jdu k vám
    04. Den zrození
    05. Tam v dálce, v městě Betlémě
    06. Purpura
    07. K Vánocům se vrátím
    08. Rolničky
    09. Láska se v lásce ztrácí
    10. Malé tiché štěstí
    11. Dej nám sen spánku
    12. Agnus dei
    13. Sláva Glóry
    14. Kam tak chvátáš, lásko má
    15. O kráse těchto svátků
Kód:
http://rapidshare.com/files/194469338/pupket.g.svatky.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok
V roce 2002 vyšlo album klasických swingových hitů, které uspokojí spíšně některé příznivce tohoto žánrů a fanoušky, kteří chtějí mít od K. Gotta všechno. Těžko říct, jak dobře K. Gott tento žánr interpretuje, ale určitě mu sluší a padne, příjemně se poslouchá, má-li na to člověk náladu. Také toto album, i když by to asi leckdo nečekal, bylo za velmi dobrý prodej oceněno zlatou deskou. V koncertu české TV Karel Gott swingující (2003) však zazněly i písně, které bohužel na toto album zařazeny nebyly a nebyly ani vydány (duety s Karlem Černochem či Terezou Kerndlovou).
Swing kolekce
    1. Pojd' létat
    2. Tebe pod kůží mám
    3. Dál je tvůj
    4. Mackie Messer
    5. Tiše den zhasíná
    6. Dál až na měsíc
    7. Mlhavý den
    8. Já žil,jak jsen žil
    9. Líbej mě
    10.Já se dnes dopoledne žením
    11.Víc než lásku
    12.Jak se z lejdy stává tremp
    13.Kalná řeka
    14.Hluboko,hluboko
Kód:
http://rapidshare.com/files/194476877/pupket.g.swing.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Na jaře 2004 vyšlo dvojalbum romanticky laděných písní a hitů převážně ze 70. a 80. let. Jde o výběr velmi dobrý, i když je možné diskutovat o tom, zda by nemohl být lepší. Každému nemusí vyhovovat, ale je opravdu těžké z toho ohromného množství nahrávek vybrat ty nej. Rozhodně však stojí zato a lze ho jen doporučit, zvláště pro ty, kteří nemusí mít od K. Gotta všechno je to dobrá volba. Album bylo oceněno zlatou deskou a najdete na něm také videoklipy s Donizettiho Una furtiva lagrima či Když muž se ženou snídá.

Karel Gott - Lásko má

CD 1

1. Měl jsem rád a mám
    2. Nevím, proč bych nepřiznal
    3. Cesta rájem
    4. Stokrát chválím čas
    5. Lásko má
    6. Hrátky sláskou
    7. Byl by hřích se potmě bát
    8. Už víckrát viděl jdem tu tvář
    9. Mlčení ve dvou
    10.Mám rád Máchův máj
    11.Víc
    12.Párkrát mlčet
    13.Já lásku z básní znám
    14.Za pár dnů tě mám
    15.Než najde způsob, jak žít sám
    16.Má v očích žár
    17.Cítím
    18.Staň se růží
    19.Oheň v sobě máš
    20.Kéž jsem to já

CD 2

1. Život je bílý dům + Kdyby sis oči vyplakala
    2. Chceš dál v mém stínu spát
    3. Prostři pro dva stůl
    4. Adagio
    5. Maria
    6. Teď už víš, že jsem to já
    7. Neznámý pár
    8. Do re mi la
    9. Pláč
    10.Je jaká je
    11.Když milenky pláčou
    12.Svět stál
    13.Zbyl tu tvůj stín
    14.Půlnoční láska
    15.Dávné lásky
    16.Jak málo víš
    17.Lady Moonlight
    18.Jediná
    19.Oči barvy holubí
    20.Oči sněhem zaváté
    21.Půjdem spát
Kód:
http://rapidshare.com/files/194505204/pupket.g.lasko.part1.rar
http://rapidshare.com/files/194513750/pupket.g.lasko.part2.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Na podzim 1995 vyšlo po 13 letech další vánoční album K. Gotta a opět mimořádně úspěšné. Stalo se vůbec nejúspěšnějším albem roku ´95 a bylo oceněno dvojplatinovou deskou za 100 000 prodaných kopií. Je složeno s klasických, tradičních i nových vánočních písní spíše v modernějším aranžmá, kromě duetu s L. Bílou ve kterém zpívají Čajkovského jako "Navrať se k růžím". Je to skladba, která se také na albu nejvíce vyjímá - skutečně parádní kus. Celé album působí velmi dobrým, vyváženým a kompaktním dojem. Je vůbec poslední, které vyšlo ještě i na LP desce. V tomto období barva hlasu K. Gotta nabývá jeho současnou podobu, zní již zcela sytě a plně.

Zázrak vánoční
    01.O kráse těchto svátků
    02.Zázrak vánoční
    03.Sláva glóry
    04.V Betlémě včetně mě jásají
    05.K vánocům se vrátím
    06.Den zrození
    07.Tam v dálce, v městě Betlémě
    08.Purpura
    09.Kam tak chvátáš lásko má
    10.Rolničky
    11.Malé tiché štěstí
    12.Navrať se k růžím
    13.Bílá záře
Kód:
http://rapidshare.com/files/194492301/pupket.g.z.vanoce.rar

Kvalita 160kbps

pupket
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:51 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Koncem roku 2005 vychází novinkové album, tentokrát s novými verzemi hitů, které pro Karla Gotta složil v letech 1968 - 1998 náš nejúspěšnější hudební skladatel a hitmaker Karel Svoboda. Jde písně ve zcela novém kabátě, předělané v moderním aranžmá, s moderním zvukem, ve kterém nechybí ani techno-styl. Celé je však v duchu alba Strážný anděl, tedy mnohem intimnějším, než původní kantilénové verze, ale snad i o to zajímavějším.

Každému, kdo zná tyto písně a poslechne se toto album, se budou zpočátku asi chtě-nechtě vybavovat neustále ty původní nahrávky. Časem ale, když si zvykne a staré vzpomínky přestanou být rušivé, může najít v těchto verzích něco, co člověk neuslyší na první poslech. Ten může u některých posluchačů způsobit nemalé překvapení, zvláště pokud očekávají jen prostě stejným způsobem znovu nazpívané písně. Nic takového. Zkrátka, máte-li rádi "ty staré dobré nahrávky" a moderní zvuky vám moc neříkají, asi budete tímto albem zklamáni. Neuslyšíte žádné velké nemoderní kantilény. Naopak těm později narozeným nebo těm, kteří staré verze neznají nebo je "zrovna nemusí" se budou zdát tyto asi mnohem přijatelnější.

Zvlastě je zajímavá verze písně Konec ptačích árií - budete-li pozorně poslouchat, můžete na samotném konci uslyšet dokonce i křídla odlétávajícího ptáka. V této nové nahrávce to ale není jen smutná píseň, zde zní tak trochu tragicky až morbidně - jako kulisa k nějakému hororu - výkon hodný zombie. Velmi dobře zní techno v rychlejších skladbách Nápoj lásky č.10, Půlnoc v motelu Stop, ale i v Lady Carneval. Karel Gott a techno, to je opravdu velmi zajímavé spojení a nutno říct, že příjemně osvěžující. Dalo by se říci, že i když jde o velice zajímavé verze, možná, že by v tomto směru mohly jít jěště dále, být po zvukové stránce ještě odvážnější a propracovanější. Ještě výraznější rytmus, delší pasáže bez vokálu, zvl. u Lady Carneval, přidány ozvěny...

Škoda také, že u písně Půlnoc v motelu Stop chybí celý původní text, celá skladba by mohla být určitě delší jako ta původní, která vyšla na singlu, měla by na to. Sotva si ji člověk začne doopravdy vychutnávat, začíná už pomalu končit... Ještě zbývá připomenout, že původní název skladby "Z mé cigarety" zní "Z mé cigarety stoupá dým". Kdyby takových nových verzí bylo natočeno více, jak je to dnes běžné - určitě by to stálo za to...

Jdi za štěstím
    01.Téma na román
    02.Kam se schoulíš
    03.Kakaová
    04.Já toužím po životě
    05.Lady Carneval
    06.Konec ptačích árií
    07.Půlnoc v motelu Stop
    08.Jdi za štěstím
    09.Mistrál
    10.Můj déšť
    11.Z mé cigarety
    12.Nápoj lásky č.10
Kód:
http://rapidshare.com/files/194448727/pupket.g.stesti.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Tentokrát jistě nejen sobě udělal Karel Gott radost, když nahrál retro-album s klasickými hity ze zlaté éry pop-music konce 50. a začátků 60. let, kdy se vše teprve rodilo. Výběru repertoáru se jistě nedá nic vytknout, zvuk nahrávek však nezní příliš ideálně z technického hlediska. Některé písně Karlu Gottovi sedly lépe jiné možná méně, ale celkově velmi dobré a vyvážené album. Vynikají na něm zejména písně Károu parádní, Co jsi jen zač nebo Pretty Woman, která si ničím nezadá s originálem od Roye Orbisona. Kromě písně The Great Pretender a závěrečné rock'n'rollové směsi (které byla převzata z Polydorského alba Live ´85) jsou všechny písně v českých verzích. Album bylo oceněno zlatou deskou a do distribuce šlo až v březnu 1999, přestože formálně vyšlo již v roce 1998.

Ro(c)ky mého mládí

1. Pretty Woman
    2. Stůj za mnou
    3. Zmírám láskou
    4. Károu parádní
    5. Co jsi jen zač
    6. Láska, to je drama
    7. Jen já vím
    8. Jarmark ve Scarburough
    9. Žalu dřív jsem se smál
    10.Hudba se mnou vchází
    11.The Great Pretender
    12.Když jsem sám
    13.Zas budeš krásná
    14.Vstříc náhodám
    15.Rock' n' Roll Medlay
Kód:
http://rapidshare.com/files/194439143/pupket.g.rocky.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Jestliže v případě alba Můj strážný anděl platilo, že si jej člověk musí poslechnout vícekrát, tady to platí dvojnásobně. Album Má pouť přináší nový rozměr, nelze opět říci - tohle už tu vše bylo, ale přesto na první poslech asi většinu posluchačů příliš nezaujme. Je to však dáno především výběrem opravdu velkolepého a kvalitního repertoáru, který sahá od popu, muzikálu až po klasiku, ve kterém ale nechybí ani zcela nové skladby, které pro Karla Gotta složil americký skladatel Frank Wildhorn (Jekyll a Hyde, Hříšník má se kát...) a které si nezadají ani s klasickými hity. Celé album nese navíc zvuk velkého symfonického orchestru paláce Žofín, který skladby nahrál. Neztratí-li však posluchač trpělivost, určitě se straně jedním z jeho nejoblíbenějších, a to nadčasově, jak asi lze od tohoto typu alba očekávat. Ocení jak vybraný repertoár, výborné aranžmá a samozřejmě podání Karla Gotta, ve kterém i skladby, které nahrál již dříve, dostávají nový rozměr - daleko vyzrálejší, hlubší, citlivější... (Nikdy nejdeš sám, Já už vím). A dlužno dodat, že je to repertoár, který mu v současnosti opravdu sedí. Skladby, které pak nahrál i docela nedávno, zní se symfonickým orchestrem jaksi svěžeji, vzdušněji (Sólo pro motýla, Já žil jak jsem žil, Být stále mlád) a neméně dobře.

Má pouť
    01. Být stále mlád
    02. Nikdy nejdeš sám
    03. Já chtěl pálit sníh
    04. Všech svých snů já rád se vzdám
    05. Den slávy
    06. Ráj
    07. Já žil, jak jsem žil
    08. Já už vím
    09. Můzy nejdou spát
    10. Hříšník má se kát
    11. Dávný román
    12. Jekyll a Hyde
    13. Sólo pro motýla
    14. Já nejsem ten, kdo mosty pálí
    15. Má pouť
Kód:
http://rapidshare.com/files/194426462/pupket.g.pout.rar

Kvalita 160kbps

pupket
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:52 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok
Na jaře 2002 vyšlo po delší pauze další novinkové album ve znamení nového, moderního soundu, které přineslo svěží hity jako Pokaždé, James Bond, Jestli Tě budu mít rád, Vím jak dá se žít nebo Stíny dvou. Najdeme na něm výhradně skladby z domácí produkce a u několika z nich je auterem sám Karel Gott. Album má standartní, velmi dobrou úroveň a zahrnuje nejen moderní rytmus, ale nese v sobě i hlubší prožitek člověka v letech. Není možná nic extra, ale určitě stojí zato. Album bylo oceněno zlatou a platinovou desku za vynikajicí prodej a stalo se jedním z nejúspěšnějích alb roku 2002.

Karel Gott - Pokaždé
    01.Pokaždé (zavolám Tě zpátky)
    02.Jestli Tě budu mít rád
    03.Isabel
    04.Jako James Bond
    05.V zákoutí tvých promenád
    06.Náhodou
    07.Stíny dvou
    08.Už vítr to svál
    09.V zahradě snů
    10.Tancuj Karolíno
    11.Vím, jak dá se žít
    12.Ve tvých zátokách
Kód:
http://rapidshare.com/files/194400788/pupket.g.pokazde.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok
V létě 1997 vyšlo po třech letech opět novinkové popové album, převážně s tvorbou domácích autorů. Celkově ale nepřineslo nic převratného, spíše to bylo takové přešlapování na místě v osvědčeném stylu. Album sice mělo úspěch, ale možná se čekalo přece jen více, nějaké pořádné hity. Drží si alespoň standartní, dobrou úroveň a dají se na něm najít i zajímavé skladby. Jak už název napovídá, jsou to spíše romantické písně, ovšem poněkud sytějšího, "hutnějšího" soundu.

Karel Gott - Miluj
    01.Miluj
    02.Cherchéz la famme
    03.Sen v nás zůstává
    04.Královny krásy
    05.Lásky z náměstí
    06.Do tvé vůně vstávám rád
    07.Postavme lásce vítězný sloup
    08.Stvořená k lichotkám
    09.Lásko, říkám stop!
    10.Co s tou dávnou vzpomínkou
    11.Bláznivé milování
    12.Noční král
Kód:
http://rapidshare.com/files/194382862/pupket.g.miluj.rar

Kvalita 160kbps

pupket
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Karel Gott - Für Immer Jung (2009)

01. Für Immer Jung (Forever Young) 03:29
    02. Dir Gehört Mein Herz (You'll Be in My Heart) 04:49
    03. Liebe Kann Alles Ändern 03:43
    04. Mit Dir 03:08
    05. Engel So Wie Du 04:17
    06. Bis An's Ende Der Nacht 03:30
    07. Ich Schwör' 03:54
    08. Dafür Lieb' Ich Dich 03:23
    09. Jede Nacht 03:33
    10. Der Ewige Kreis (Circle of Life) 04:53
    11. Ich Hab' Gelernt Zu Lieben 04:50
    12. Mandy 03:29
    13. Horizont 04:43
    14. Musik Das Ist Mein Leben 04:47
    15. Biene Maja (Tanz Version) 03:31
    16. Für Immer Jung (Bushido feat. Karel Gott) (Radio V.) 03:45
Kód:
http://rapidshare.com/files/204094989/pupket.k.g.fur.rar

Kvalita 160kbps
Velikost 73MB

pupket
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:53 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok
Velmi zajímavý výběr, hezký obal a fotografie, netradiční rozkládací pouzdro, kvalitní booklet i remastering + několik nových nahrávek. Je to důvod ke koupi dalšího výběru i pro toho, kdo většinu písní již dávno má? Určitě jak pro koho. Karel Gott nazpíval tolik hitů, že žádný výběr nebude nikdy 100% a vždy na něm najdeme něco, co bychom raději vyřadili a něco, co bychom tam rádi viděli. Z výběru je patrné (a nakonec se to dočteme i v bookletu) že snahou bylo sestavit pestrý, zajímavý a ne nudný profil, zařadit i méně vydávané písně nebo nahrávky, ale zároveň se držet osvedčených písní a nepouštět se do příliš velkých experimentů. Vzhledem k tomu, že se tedy jedná o výroční album, je to i pochopitelné, i když ne každý bude opět spokojen. Přestože se opět nejedná vždy o největší hity, podobně jako u předchozího výběru 50. hitů a vlastně kopíruje i jeho název - ne největších, ale "pouze" hitů. Ale kdo ví, třeba se někdy dočkáme i nějakého opravdu odvážného nehitového výběru, složeného z méně známých, ale stejně dobrých, ba lepších písní...

Remastering sampleru je až na výjimky velmi dobrý, dokonce i nahrávky z katastrofálně znějícího CD Každý má svůj sen zde (opět až na ty výšky) dopadly dobře. Podobně nahrávka písně Krása. Nejhorší zvukovou kvalitu má na levném vydání CD Duety, naopak nejlepší na reedici tohoto CD v klasickém vydání. Že by opravdu fakt, zda jde o normální vydání nebo vydání v levné edici měl takový vliv na zvukovou kvalitu? Jen jedno zklamání musíme ale vyjádřit - škoda, že na toto album nebyl (resp. nemohl být) zařazen i nejnovější duet s Lucií Bílou - Když láska křídly mává. O důvod víc, budeme-li na jeho vydání čekat opět tak strašně dlouho jako na ten loňský. Pokud se vůbec v době, kdy singly už moc neletí, jeho vydání vůbec dočkáme. Tato píseň by si to nepochybně zasloužila určitě více, než třeba Prašná cestička.

Karel Gott | 3CD 70 Hitů - Když jsem já byl tenkrát kluk

CD 1
    01. Když jsem já byl tenkrát kluk
    02. Zpátky si dám tenhle film
    03. Žalu dřív jsem se smál
    04. Angelina
    05. Oči sněhem zaváté
    06. Měsíční řeka
    07. Dotýkat se hvězd
    08. Trezor
    09. Adresát neznámý
    10. Bum, bum, bum (Dám dělovou ránu)
    11. C'est la vie
    12. Ptačí nářečí
    13. Cesta rájem
    14. Dívka toulavá
    15. Pošli to dál
    16. Čas růží
    17. Lady Carneval
    18. Hej, páni konšelé
    19. Láska bláznivá
    20. Korunou si hodím
    21. Má první láska se dnes vdává
    22. El Condor Pasa (Nech mě spát)
    23. Řekněte, odkud vás znám
    24. Ó mami dík

CD 2
    01. Kávu si osladím
    02. Pocit sváteční
    03. Už z hor zní zvon
    04. Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš?
    05. Žádám víc
    06. Paganini
    07. Měl jsem rád a mám
    08. Léta prázdnin
    09. Konec ptačích árií
    10. Jsou svátky
    11. Jdi za štěstím
    12. Běž za svou láskou
    13. Nádherný chór
    14. Pár havraních copánků
    15. Stokrát chválím čas
    16. Léto jak má být
    17. Ráno jedu dál
    18. Nestarej se, kamaráde
    19. Když milenky pláčou
    20. a to mám rád
    21. Lásko má
    22. Zvonky štěstí
    23. Pábitelé
    24. Včelka Mája
    25. Muzika

CD 3

01. Zůstanu svůj
    02. Čau lásko
    03. Chyť své dny
    04. Krev toulavá
    05. Rána hlavou do zdi
    06. Když muž se ženou snídá
    07. Song hrál nám ten ďábel saxofon
    08. Prašná cestička
    09. To stárnutí zrádné
    10. Máš-li s kým
    11. Ráj bláznů
    12. Pokaždé
    13. Jako James Bond
    14. Už pohřbili mě stokrát
    15. Nezapomínám
    16. To je hezky
    17. Každý má svůj sen
    18. Být stále mlád (Navždy mlád)
    19. Krása
    20. Volnosť
    21. Dobré roky to jsou

Kód:
http://rapidshare.com/files/265105685/pupket.k.g.70.part1.rar
http://rapidshare.com/files/265143959/pupket.k.g.70.part2.rar
http://rapidshare.com/files/265185751/pupket.k.g.70.part3.rar

Kvalita mp3 160kbps
Velikost 263 MB

pupket
OdoslaťOdoslané: 22 Okt 2009 18:53 
Expert
Neprítomný
Obrázok používateľa

Cash on hand:
3,745.50

Obrázok

Pod tímto prostým názvem se skrývá dvojalbum písní a směsí písní Karla Gotta, které zpíval v televizním seriálu svých vlastních show, převážně ze Slaného, ale i Kutné Hory. Jde o nahrávky ČST z nichž mnohé však na CD nevyšly a ani nevyjdou. V edici Komplet byly vydány až dodatečně a postupně jen některé a nedošlo ani k vydání seriálu na DVD, i když to prý bylo původně plánováno. Některé nahrávky pak najdeme (i když nepochopitelně jen méně kvalitní mono-soundtrack, nikoli originální stereo nahrávky) na CD Karel Gott ve Slaném, které v roce 2000 vydal Universal. Seriál se odehrával v letech 1973-78, na tomto LP najtede písně z jeho počátků, i když vyšlo až v roce 1976. Některé bohužel vyšly jen zde. Seriál je zajímavý také tím, že v něm Karel Gott představoval i písně, které tehdy měly teprve vyjít, i když často nakonec v odlišných, pravděpodobně pozdějších verzích. Jako zajímavost připomeňme, že píseň Parmami d'amore Mariú se stala u nás šlágrem v podání Járy Pospíšila už začátkem 30. let, a to s českým textem "Zpíváš mi o lásce, Mariú, loučení tím skrýváš, Mariú, tvá ústa líbat nechtějí, o lásku prosím dnes tišeji...". Pochopitelně, v pomalejší, něžnější, synkopované verzi.

Karel Gott | 2LP Písně z televizního seriálu "Zpívá Karel Gott"

01. směs.1 - Tam, kam chodí vítr spát - Kladivo - Babetta
    02. směs.2 - Granada - Buona sera - Cesta do nebe - Zlá noc
    03. směs.3 - Andulka - Růžový pahorek - Páni kluci - Točí se svět - Je nás jedenáct
    04. Kostky jsou vrženy
    05. Parla mi d'amore Mariu (Marion)
    06. Jsem na světě rád
    07. Tvůj stín se má
    08. Santa Lucia
    09. Pocit sváteční
    10. Lady Carneval

01. směs.4 - Prostý lék - Příliš mlád - Blues pro tebe
    02. směs.5 - Nebeští jezdci - Lásko má - Znám, jak je krásné lásku dát - Tak plyne řeky proud
    03. směs.6 - Adresát neznámý - Měsíční řeka - Ptačí nářečí
    04. Zkus, louko, déle kvést
    05. Můj refrén
    06. Víc
    07. Fenesta che lucive (Finestra)
    08. Loď písní
    09. Dál plápolej
    10. Angelina

Kód:
http://rapidshare.com/files/282485177/pupket.k.g.z.rar

Kvalita mp3 - 160kbps
Velikost 110MB

PS:
Chtěl jsem se pokusit sestavit tuto 2LP Zpívá Karel Gott kterou do Kolekce nezařadili
Po vydání Kolekce Má píseň jsem si myslel že všechny směsky jsou vydané ale ejhle směs.1 z LP1 stále není vydaná tak tu jsem použil z jiného CD takže je LIVE

kristib07
OdoslaťOdoslané: 21 Dec 2009 20:50 
Odborník
Neprítomný

Založený: 04 Nov 2009 17:19
Cash on hand:
5,275.45

Karel Gott - Když jsem já byl tenkrát kluk - 70 hitů (2009)

Obrázok

192 kbps, 2 channels stereo, 44 kHz, 309 MB

Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3 CD, téměř čtyři hodiny hudby. Je to mnohem víc, než jen další gottovský výběr: zpěvák sám totiž spolupracoval na sestavení rovné sedmdesátky písní, co nejvěrohodněji zachycujících jeho hvězdné působení od šedesátých let do současnosti. Spolupráce firem Supraphon, GoJa a Universal umožnila velmi kompletní pohled na všechna ta léta, další licenční výpůjčky dovolily využít např. i zcela aktuální songy, včetně znamenitého duetu s Lucií Bílou, především na soutěžích o Miss logicky využívané Krásy. Historické nahrávky tu najdete v originálních verzích, byly vybrány vhodné albové zásadnosti a přidány jinde nezískatelné singlové hity. K dispozici je také bohatě vypravený dokumentační a fotografický booklet, umístěný v papírovém digipaku. Ve výsledku je to trojalbum, bez kterého je vaše domácnost nekompletní. Karel Gott letos slaví sedmdesátiny - a toto je vskutku jedinečný gratulační písničkový dort, o který se s ním můžete podělit.

Tracklist:
CD 1
Kód:
01. Když jsem já byl tenkrát kluk (Yesterday When I Was Young)
02. Zpátky si dám tenhle film (Kiss Me Goodbye)
03. Žalu jsem dřív se smál (Runaway)
04. Angelina
05. Oči sněhem zaváté
06. Měsíční řeka (Moon River)
07. Dotýkat se hvězd
08. Trezor
09. Adresát neznámý (From Me To You)
10. Bum, bum, bum
11. C´est la vie
12. Ptačí nářečí (Oh, Lonesome Me)
13. Cesta rájem (Crying In The Chapel)
14. Dívka toulavá
15. Pošli to dál
16. Čas růží (Delilah)
17. Lady Carneval
18. Hej, páni konšelé
19. Láska bláznivá
20. Korunou si hodím (Down On The Corner)
21. Má první láska se dnes vdává (You Are Such A Good Looking Woman)
22. El Condor Pasa /Nech mě spát chvilku dýl/
23. Řekněte, odkud vás znám
24. Ó, mami,dík (Mamy Blue)

CD2
Kód:
25. Kávu si osladím
26. Pocit sváteční (Tie A Yellow Ribbon Round The Ole Oak Tree)
27. Už z hor zní zvon
28. Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš?
29. Žádám víc (I Can´t Help Falling In Love With You)
30. Paganini
31. Měl jsem rád a mám (Soleado)
32. Léta prázdnin (Le moribond)
33. Konec ptačích árií
34. Jsou svátky (Mandy)
35. Jdi za štěstím
36. Běž za svou láskou (Let Your Love Flow)
37. Nádherný chór (Beautiful Noise)
38. Pár havraních copánků (Love Me Tender)
39. Stokrát chválím čas (Sometimes When We Touch)
40. Léto jak má být (Working My Way Back To You)
41. Ráno jedu dál
42. Nestarej se, kamaráde
43. Když milenky pláčou (Annie´s Song) 44. ... a to mám rád
45. Lásko má, ty nevíš (Lásko má) (Unchained Melody)
46. Zvonky štěstí
47. Pábitelé
48. Včelka Mája
49. Muzika (Musica)
50. Zůstanu svůj (Du wirst es sein)

CD3
Kód:
51. Čau, lásko
52. Chyť své dny
53. Krev toulavá
54. Rána hlavou do zdi
55. Když muž se ženou snídá
56. Song hrál nám ten ďábel saxofon (The Last Night Of The World)
57. Před naší, za naší, cesta má (Pered nashej, za nashej, doroga moja)
58. To stárnutí zrádné
59. Máš-li s kým
60. Ráj bláznů (Visions Of Glory)
61. Pokaždé (zavolám tě zpátky)
62. Jako James Bond
63. Už pohřbili mě stokrát
64. Nezapomínám (The Night We Met)
65. To je hezky
66. Každý má svůj sen (Any Dream Will Do)
67. Stále mlád (Forever Young)
68. Krása (I Believe In You)
69. Volnosť (Final Movie Mix)
70. Dobré roky to jsou (It Was A Very Good Year)

:download:
Kód:
http://www.storage.to/get/ejjK1Pd4/Karel+Gott+-+70+hit%C5%AF+3CD.part1.rar
http://www.storage.to/get/27b5ox4c/Karel+Gott+-+70+hit%C5%AF+3CD.part2.rar

Kód:
No PaSS

Scarabeus
OdoslaťOdoslané: 04 Jan 2010 16:46 
Začiatočník
Neprítomný

Založený: 10 Dec 2009 19:53
Cash on hand:
505.00

Karel Gott- 70 hitů
Obrázok

320kbps
513MB
mp3

CD1:

1 Když jsem já byl tenkrát kluk (Yesterday When I Was Young)
2 Zpátky si dám tenhle film (Kiss Me Goodbye)
3 Žalu jsem dřív se smál (Runaway)
4 Angelina
5 Oči sněhem zaváté
6 Měsíční řeka (Moon River)
7 Dotýkat se hvězd
8 Trezor
9 Adresát neznámý (From Me To You)
10 Bum, bum, bum
11 C´est la vie
12 Ptačí nářečí (Oh, Lonesome Me)
13 Cesta rájem (Crying In The Chapel)
14 Dívka toulavá
15 Pošli to dál
16 Čas růží (Delilah)
17 Lady Carneval
18 Hej, páni konšelé
19 Láska bláznivá
20 Korunou si hodím (Down On The Corner)
21 Má první láska se dnes vdává (You Are Such A Good Looking Woman)
22 El Condor Pasa /Nech mě spát chvilku dýl/
23 Řekněte, odkud vás znám
24 Ó, mami,dík (Mamy Blue)

CD2:
1 Kávu si osladím
2 Pocit sváteční (Tie A Yellow Ribbon Round The Ole Oak Tree)
3 Už z hor zní zvon
4 Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš?
5 Žádám víc (Can´t Help Falling In Love With You)
6 Paganini
7 Měl jsem rád a mám (Soleado)
8 Léta prázdnin (Le moribond)
9 Konec ptačích árií
10 Jsou svátky (Mandy)
11 Jdi za štěstím
12 Běž za svou láskou (Let Your Love Flow)
13 Nádherný chór (Beautiful Noise)
14 Pár havraních copánků (Love Me Tender)
15 Stokrát chválím čas (Sometimes When We Touch)
16 Léto jak má být (Working My Way Back To You)
17 Ráno jedu dál
18 Nestarej se, kamaráde
19 Když milenky pláčou (Annie´s Song)
20 a to mám rád
21 Lásko má (Unchained Melody)
22 Zvonky štěstí
23 Pábitelé
24 Včelka Mája
25 Muzika (Musica)

CD3:
1 Zůstanu svůj (Du wirst es sein)
2 Čau, lásko
3 Chyť své dny
4 Krev toulavá
5 Rána hlavou do zdi
6 Když muž se ženou snídá
7 Song hrál nám ten ďábel saxofon (The Last Night Of The World)
8 Před naší, za naší, cesta má (Pered nashej, za nashej, doroga moja)
9 To stárnutí zrádné
10 Máš-li s kým
11 Ráj bláznů (Visions Of Glory)
12 Pokaždé (zavolám tě zpátky)
13 Jako James Bond
14 Už pohřbili mě stokrát
15 Nezapomínám (The Night We Met)
16 To je hezky
17 Každý má svůj sen (Any Dream Will Do)
18 Stále mlád (Forever Young)
19 Krása (I Believe In You)
20 Volnosť (Final Movie Mix)
21 Dobré roky to jsou (It Was A Very Good Year)

Kód:
http://rapidshare.com/files/329833023/KG70H.part1.rar
http://rapidshare.com/files/330120363/KG70H.part2.rar
http://rapidshare.com/files/330120483/KG70H.part3.rar

NOPASS

Scarabeus
OdoslaťOdoslané: 05 Jan 2010 18:12 
Začiatočník
Neprítomný

Založený: 10 Dec 2009 19:53
Cash on hand:
505.00

Karel Gott - Musik das ist mein Leben

Obrázok

192kbps
69,9MB
mp3

Kód:
http://rapidshare.com/files/330711283/Karel_Gott_-_Musik__das_ist_mein_Leben.rar

NOPASS

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  Stránka 3 z 3
 [ Počet príspevkov: 57 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3

Obsah fóra » Download - Sťahuj » Hudba / Music » SK&CZ albumy

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.